Gepost op

Sale Balenciaga sneakers met witte en zwarte gestructureerde enige dames

De Triple S, die door het merk wordt beschreven als ‘oversized trainers in Amerikaanse stijl’, wordt compleet geleverd met drievoudig gestapelde zolen, pre-distressed nubuck en mesh-bovenwerk en dikke veters. Tot grote schrik van een kleine mannelijke fan kwamen we deze week buiten Vogue House tegen, ze hebben ook de schoenmaat op de tenen. “Ik ben een 40,” klaagde hij, starend naar zijn Triple S-geklede voeten. “Het is het meest ongelegen als je op een date bent.” Ons advies? Blijf bij de snelheid. Het is gewoon iets om te dragen met de lome zijden jurken van de herfst.


Ah, de Triple S. Probeer het bij te houden: Goedkope Balenciaga dames Sneakers lijkt zichzelf te hebben overtroffen met een nieuwe hit, een clodhopper van een sneaker van £ 595 debuteerde voor het eerst in de herfst / winter Sale Balenciaga sneakers met witte en zwarte gestructureerde enige dames mannenkleding catwalk (ook bekend als de Bernie Sanders-thema collectie) dat lijkt op iets dat je voorhistorische Texaanse oom zou kunnen dragen voor een dagtocht naar de Tower Of London – oftewel toeristenpapa schoenen.

In de wereld van de naoorlogse mode in Parijs, werd Cristóbal goedkope Balenciaga vaak de koning genoemd. Christian Dior, een potentiële rivaal, had bewondering voor zijn Spaanse tegenhanger en zelfs de scherpe tong van Coco Chanel verzachtte zich uit respect voor zijn vaardigheden.

Zijn carrière begon in 1919 met de oprichting van balenciaga schoenen verkoop Compañía in San Sebastián, Spanje. De burgeroorlog van het land dwong hem om te verhuizen en opende zijn nieuwe hoofdkwartier in Parijs in 1937. Het nieuwe huis van Balenciaga werd opgericht op 10 Avenue George V (waar het vlaggenschip vandaag de dag staat). De Spanjaard was meteen een succes en Hollywood’s grootste schoonheden drongen door de salon: Carole Lombard, Greta Garbo, Marlene Dietrich en Ginger Rogers onder vele anderen.

De lijst met innovaties van Balenciaga is bijna ongeëvenaard, van tunieken tot babypoppen, kniehoge laarzen tot pillendoosjes. Zijn keverachtige “loop” -lijn, poefachtige “ballon” -jurken en semi-gepaste pakken -aangepast aan de voorkant en losjes aan de achterkant-vormden de voorhoede van een revolutie die geheel nieuwe, vloeiende lijnen creëerde. Balenciaga liet in 1956 een bom vallen toen hij de silhouet-versplinterende, tailleloze chemise-jurk introduceerde. Dus seismisch was de impact van deze vorm dat het was gespoofd in een aflevering van I Love Lucy waarin Lucille Ball zich inspant over Parijs met een jutezak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *