Gepost op

Koop Balenciaga Extreme puntschoen pumps zwarte dames

In onze nieuwste expert-fase, onderzoekt Billy Garcia, manager Billy Garcia uit Los Angeles, de rage van het logo op logo’s die de mode-industrie opnieuw stormenderhand heeft veroverd. Met jarenlange ervaring in het verkopen en kopen van vintage kleding, persoonlijk en professioneel, heeft hij trends gezien die komen en gaan en deelt hij zijn mening over hoe zwaar aangeslagen merken zoals Gucci en Dior deze keer dingen doen.
Tel ze: meer dan tien grote modehuizen in de afgelopen drie jaar hebben een nieuwe ontwerper verwelkomd om opperst te regeren. Van Alessandro Michele in Gucci en Virgil Abloh in Louis Vuitton tot Demna Gvasalia in nep Balenciaga en Maria Grazia Chiuri in Dior, het is zeker dat verandering in de lucht hangt.


Maar het is niet zomaar een verandering. Nooit eerder was er zo’n nadruk op het opnieuw introduceren van de identiteit van een merk en huiscodes voor doorgewinterde modeveteranen. Maar waarom de focus op het vernieuwen van het verleden voor hedendaagse aantrekkingskracht? De nieuwe, woest sterke millenniummarkt die als een tornado door de industrie is geveegd.
Van Gucci’s GG tot Fendi’s FF tot gedurfde Koop Balenciaga Extreme puntschoen pumps zwarte dames, we zijn van het minimalisme Phoebe Philo afgeweken, naar een tijd van volwaardige logos, waar jonge consumenten hun merkloyaliteit opvallend willen tonen. Tien jaar geleden werd het als passé beschouwd om zo’n overduidelijke weergave van rijkdom te dragen, maar nu worden ontwerpers onder druk gezet om de wensen van de consument het hoofd te bieden. Door alle landingsshows gedurende de laatste paar jaar te ontleden, is deze verschuiving in de tijdsgeest zichtbaar in de collecties van veel grote merken, met monogrammanie die de kern vormt van de perfecte Balenciaga integriteit en geloofwaardigheid van ateliers.


Hoewel historisch gezien veel ontwerpers de grandioze positie innemen van het proberen opschudden van de markt met zelfingenomen ideeën, hebben ze de neiging om altijd een nauwe band te onderhouden met de geschiedenis van het merk. Nu verleggen ontwerpers van alle achtergronden (bijv. Virgil Abloh, die een diploma heeft in zowel civiele techniek als architectuur) de grenzen van wat ze op de landingsbaan kunnen laten zien, maar ze vertrouwen op de beproefde opvatting dat het opnieuw bezoeken van een klassieker altijd helpt sla slechte reviews in evenwicht, stimuleer de verkoop en stabiliseer zelfs de positie van de kopieer Balenciaga  immer precaire creatieve directeur.
Het is echter alarmerend om ontwerpers te zien die ik al jaren respecteer en die volg met de tweede komst van logo’s. Het is bijna komisch om te zien dat Gucci voorheen nep-branding zoals GUCCY in nieuwe collecties gebruikt. Nooit in een miljoen jaar zou het Italiaanse atelier de mode-elite iets verkopen dat zelfs maar op afstand kon worden geïdentificeerd als nep, laat staan ​​dat het loyale klanten kon verloochenen met zo’n gewaagde zet. Maar uiteindelijk wordt het beloond als een speelsheid in de mode en de honger naar replica Balenciaga logos groeit. De verkoop voor Gucci onder Alessandro Michele is aanzienlijk gestegen in vergelijking met het jaren ’90 Tom Ford-tijdperk van Gucci, toen het huis vrijwel op de rand van het faillissement stond totdat Ford arriveerde en het huis nieuw leven inblazen.


verkoop Balenciaga, nooit een logo zwaar merk, heeft ook het voorbeeld gevolgd met het nieuw geslagen BB-logo, dat Demna Gvasalia uit de vintage kledinglabels van het huis haalde. Gezien van alles, van handtassen tot de meest begeerde Triple S Sneakers, valt niet te ontkennen dat de BB een poging is om op de Gucci GG Supreme-muziekwagon te springen. goedkope Balenciaga campagnebranding, die de visuele presidentscampagne van Bernie Sanders raakte, was een schokkend commentaar op bedrijfslogo’s die nooit in het verleden zouden zijn gevlogen. Het was ook een directe route naar de harten en geesten van millennials, met zijn ironie overspoeld over alles, van hoodies tot glijbanen bij het zwembad.
Sommige kleding die vandaag op de startbaan wordt getoond, is niet toegankelijk vanwege de toenemende kosten van materialen en arbeid, maar accessoires kunnen veel gemakkelijker worden geïntegreerd in de dagelijkse kledingkast. Elk huis heeft zijn iconische handtas, schoen of riem die op een bepaald niveau nooit is verdwenen. En met technologie en sociale media die zo’n grote rol spelen in de levenscyclus van trends, is het gemakkelijk te begrijpen waarom iedereen opvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *