Gepost op

goedkope Balenciaga sneakers met witte getextureerde enige dames van bourgondië

Orthopedisch chique is een uitdrukking die misschien nooit is ontstaan ​​zonder de dageraad van de Balenciaga Triple S. Hoewel er al sinds de komst van Phoebe Philo naar Birkenstocks op Céline in 2013 een modetrend gaande is, was niemand klaar voor de iconoclastische waterval van lelijke, praktische en ontegenzeggelijk comfortabele papa-sneakers die de esthetische normen vernietigden en de nostalgie uit de jaren 90 in de hele industrie ontstak.


Hoewel de kopen Balenciaga Speed ​​Trainer van Demna goedkope Balenciaga sneakers met witte getextureerde enige dames van bourgondië Gvasalia technisch het eerst debuteerde in november 2016, was het onbetwistbaar de Triple S – het volgende jaar uitgebracht en dagelijks gedragen door iconen als Bella Hadid en Hailey Baldwin – die de trend in de harten en hoofden van de modemassa’s brachten . Het is onvermijdelijk dat de trend heeft geleid tot valse versies van beide schoenen van Balenciaga. Om de ultieme faux pas te voorkomen, deelt onze Chief Authenticator, Graham Wetzbarger, zijn tips voor het vinden van het echte artikel zodat je nooit betrapt wordt op het dragen van iets minder dan 100% authentiek.
De Balenciaga Speed ​​Trainers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ze zijn allemaal gemaakt van een nylon bovenwerk van jersey en hebben een geboetseerde rubberen zool. “De rubberen zool is gemaakt met de speciale geheugenzooltechnologie van het merk, en binnenin vind je een inlegzool van badstof,” merkt Wetzbarger op. “De lusvormige pool van de badstof zorgt voor extra comfort. Als het van iets anders is gemaakt, is dat zeker een rode vlag. ‘


“Afhankelijk van het jaar van fabricage, zullen er verschillen zijn in de structuur en vorm van de Speed ​​Trainers,” zegt Wetzbarger. “Op de 2018-versies vind je een contrasterende zwarte accent op de zool en een bijgewerkte kopen Balenciaga lettertype op de bovenkant van de sok. Eerdere versies, zoals hier afgebeeld, hebben een ouder lettertype en een eenkleurige zool. ”
Het breisel van de schoen moet extreem goed aan de rubberen buitenzool worden gebonden. Er mag geen zichtbare lijm zijn waar deze is gebonden. “Controleer ook de details in de contouren van de schoen”, merkt Wetzbarger op. “Het moet naar voren kantelen bij de teenendoos voor een atletische esthetiek en functionaliteit.”
Een ander belangrijk onderdeel van dit technische breisel is een Goedkope Balenciaga dames Sneakers diagonale naad, die strakkere en lossere delen van het textiel afbakent. “Het gebreide aan de achterkant van de schoen is zwaarder om de enkel te ondersteunen, en de voorkant is losser om meer bewegingsvrijheid voor de drager toe te voegen”, voegt Wetzbarger toe. “Als het breisel van de trainer maar één geheel is zonder naad of vorm aan de achterkant, is dit een duidelijk teken dat de schoen onecht is.”


De unieke zool van de Speed ​​Trainers is ook een belangrijk authenticatiepunt. “Let op de details, zoals hoe de onderkant van de buitenzool is gestempeld en gegoten”, zegt Wetzbarger. “Er moet een cirkelvormig loopvlak zijn en een gladde rubberen afwerking, met verschillende panelen die de buitenzool vormen.”
Kijk in de schoen zelf naar twee rijen steken met een elastische strook – een gebreide schuurbeschermer – op zijn plaats om de naden te bedekken en blaren te voorkomen. “Dit voegt kracht en duurzaamheid toe aan het breisel en is te vinden op elke authentieke Speed ​​Trainer”, bevestigt Wetzbarger.
Kijk voor de uitneembare sockliner, die een handgeschreven Amerikaanse maat op de binnenzool of een gestempeld Frans formaat zal hebben. “Onder de inlegzool moet de binnenzool zware handsteken onthullen om deze aan de buitenzool te bevestigen”, zegt Wetzbarger. “Als het dun aanvoelt of als het stiksel onregelmatig en los zit, is dat een teken dat de schoen nep is.”
De Speed ​​Trainers van perfect Balenciaga hebben het kenmerkende logo op vier plaatsen: op het gebreide bovenwerk, de achterteller, rubberen buitenzool en inlegzool. “De grootte van het lettertype op de gebreide wreef zal in 2018-versies anders zijn”, zegt Wetzbarger. “Maar let speciaal op het lettertype zelf, met name de G, C en de toonhoogte van de As om ervoor te zorgen dat ze consistent zijn met het logo van het merk. De As zou ook een platte bovenkant moeten hebben. ”
De permanente gelamineerde sticker van de sockliner is voorzien van het logo, de Franse maat en Made in Italy voor het land van herkomst. “Dit kan veranderen naarmate nep Balenciaga meer van zijn stukken in China gaat produceren”, merkt Wetzbarger op, “maar vanaf juli 2018 worden de Speed ​​Trainers in Italië vervaardigd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *