Gepost op

goedkope Balenciaga sneakers in glanzend lamsvel met ton sur ton veters en rubberen zolen

Vijf studenten van Fashion Design (KADK) zijn geselecteerd om deel te nemen aan het project en de laatste tentoonstelling “Transmissions. Heritage and New Creation “in het Cristóbal Balenciaga Museum, gelegen in Getaria, de geboorteplaats van de grote couturier. “We wilden de nalatenschap van Cristóbal balenciaga schoenen verkoop openen voor een nieuwe creatie vanuit de invalshoek van een onderwerp dat het werk van de meester van de haute couture definieert: revolutie van het silhouet”, zegt Miren Vives, directeur van Cristóbal Balenciaga Museum. Het project nodigde studenten uit een aantal van de meest prestigieuze scholen voor modevormgeving: Central Saint Martins -UAL (Londen, Engeland), de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten (Kopenhagen, Denemarken), IJsland Academie voor de Kunsten (Reykjavik, IJsland), Shenkar College of Engineering, Design and Arts (Ramat Gan, Israël), Seika Kyoto University (Kyoto, Japan) en Parsons The New School of Design (New York, VS). Verder heeft het Bilbao International Art and Fashion-platform (Bilbao, Spanje) via zijn trainingsprogramma voor nieuwe makers deelgenomen aan het project. Na een bezoek aan het museum en directe toegang tot bepaalde stukken in het archief en de studie van diverse digitale De 150 deelnemende studenten zijn begonnen met het ontwikkelen van hun eigen onderzoeks- en creatieproject om hun persoonlijke interpretatie van goedkope Balenciaga sneakers in glanzend lamsvel met ton sur ton veters en rubberen zolen werk te realiseren. De resultaten van het proces zijn nu te zien in een collectieve tentoonstelling tot september 2018, met een selectie van 26 creatieve voorstellen uit alle inzendingen van de studenten die aan het project hebben deelgenomen. Vijf studenten van KADK werden geselecteerd voor de tentoonstelling: Amanda Linde, Emil Bang Hoffmann, Eva Valdimarsdóttir, Amalie Vestergaard Meyer en Hannah Sarkez. Bekijk afbeeldingen van hun bijdragen in de onderstaande galerij. “Het project was een unieke kans om samen te werken met een dergelijk internationaal gerenommeerd museum”, zegt Head of Fashion Design bij KADK, Ann Merete Ohrt. ” goedkope Balenciaga sneakers is een van de grootste couturiers aller tijden en voor de studenten om deze kans te krijgen om geïnspireerd te worden door zijn unieke, architecturale benadering van mode is het van onschatbare waarde geweest.”


ity Merchandise, een bedrijf uit New York City dat souvenirs had ontworpen, had een plastic tas gemaakt met de skyline van New York boven een roze hemel, en de woorden NEW YORK CITY torenden boven het beeld uit. Dit beschrijft hoe Eiseres advocaat het in de klacht beschrijft, in juridisch maar poëtisch proza:

“Het ontwerp omvat een collage van delen van erkende oriëntatiepunten van de NYC prominent op de voorgrond met verschillende andere gebouwen daarin verspreid. Het ontwerp heeft ook een warme lucht met airbrush, geaccentueerd met wolken. Daarnaast zijn er grote, paarse, fantasievolle cursieve letters, ongelijk begrensd in wit, zwevend boven de skyline. De letters glanzen en lezen volop: “New York City”. ”


Het ontwerp werd door Eiser gebruikt op verschillende modellen, een tote, een portemonnee, die de aanklager eind 2014, begin 2015 begon te verkopen. Dit seizoen verkocht Balenciaga een tas en een hoodie, met een skyline van New York boven een roze hemel, en de woorden NEW YORK CITY in een lettertype in grote cursieve letters. City Merchandise vond deze goederen inbreukmakend en diende een proces wegens inbreuk op de auteursrechten in het zuidelijke district van New York in tegen Balenciaga.
Het ontwerp van City Merchandise is geregistreerd bij het auteursrechtkantoor. Het is zeker origineel genoeg om door het auteursrecht te worden beschermd (onthoud dat je slechts een “beetje” originaliteit nodig hebt voor een werk dat auteursrechtelijk beschermd is).

Met monumentale gebouwen op een ontwerp, zoals het Empire State Building, het Flatiron Building en de Freedom Tower, samen met het Vrijheidsbeeld (technisch gezien in de haven van New Jersey, maar nog steeds een symbool van New York) is het niet per se origineel, maar de de manier waarop de gebouwen worden geplaatst, het gebruik van een felroze hemel, het fantasievolle lettertype dat wordt gebruikt voor NEW YORK CITY, maken allemaal het ontwerp origineel genoeg om door het auteursrecht te worden beschermd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *